Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Modern Warfare II

Rapport: Team Heretics planlegger sin tilbakekomst i Call of Duty

Det hevdes at esportsorganisasjonen samarbeider med Florida Mutineers.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det ser ut til at en annen Call of Duty League team rebranding kan finne sted foran neste sesong av den Activision-eide ligaen. En rapport fra Dexerto har uttalt at Team Heretics planlegger å komme tilbake til toppnivået i CoD-esports og vil gjøre det ved å samarbeide med Florida Mutineers teamet for å opprette Florida Heretics.

Alt dette kommer etter at tidligere rykter begynte å virvle som antydet at Mutineers ønsket å forlate CDL-rommet, men denne siste rapporten antyder at de har funnet en løsning som holder dem i konkurransen.

Uansett har ingen offisiell bekreftelse blitt gjort av verken CDL-teamet eller Team Heretics, men hvis dette partnerskapet og sannsynlig rebranding skal finne sted, kan du forvente en formell kunngjøring i løpet av de kommende ukene, slik at laget kan være klar for 2023/24-kampanjen, som sannsynligvis vil starte i slutten av 2023 etter denne sesongens tidligere avspark.

Call of Duty: Modern Warfare II

Relaterte teksterLoading next content