Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Razer Hammerhead HyperSpeed

Razer har laget et offisielt sett med in-ears for PS5, men er de verdt den høye prisen?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Vi har utforsket hele ideen om in-ears som et alternativ til det tradisjonelle spillhodesettet før. Epos har for eksempel prøvd et slikt produkt før, og selv da kunne vi lett se trikset. Tross alt synes ikke alle det er spesielt hyggelig å ha store varme ørekopper i flere timer om gangen, og absolutt ikke alle (shoutout til alle de andre småbarnspappaene der ute) kan isolere seg helt fra omverdenen.

HQ

Razer gjør nå det samme, og introduserer her Hammerhead HyperSpeed, et sett med in-ears designet spesielt for PS5. Det er selvfølgelig først og fremst dobbel tilkobling her, så de kobles til via en liten USB-C-dongle, men har også muligheten til å koble til for eksempel en smarttelefon via Bluetooth. Du kan imidlertid bare høre fra én kilde om gangen, så det krever tre korte berøringer på enheten for å bytte fra Bluetooth til PS5.

Razer Hammerhead Lightspeed

Saken er fin nok, med solide magneter og god byggekvalitet hele veien. Imidlertid, som over på Epos, er det ingen måte å lagre dongelen inne i selve saken, noe som betyr at den må plasseres løst til siden hvis du trenger å bære hele settet rundt, noe som ikke akkurat er elegant. Det er heller ingen trådløs lading, noe som kunne ha sørget for at de alltid var ladet og klare til bruk hvis du har trådløse ladere liggende.

Det er aktiv støydemping, som fungerer overraskende bra. I tillegg brukes de ofte i situasjoner der det ikke er så mye bakgrunnsstøy, som det ville være tilfelle med en Switch, for eksempel der du er aktivt på farten mens du spiller, så disse har også en enklere jobb. Det faktum at denne funksjonen er der, gjør det bare mer imponerende at du får omtrent seks timers spilletid ut av en lading, og hele 32 timers bruk før saken også tappes.

Dette er en annonse:

Via den dedikerte appen kan du tilpasse Razers RGB-belysning, som må sies å være ganske overflødig i den store sammenhengen, men du kan også tilpasse nesten alle aspekter av hele brukeropplevelsen. Det er også en equalizer i 10 band, som lar deg tilpasse signaturlyden til dem hvis du vil.

Razer Hammerhead Lightspeed

Det fører oss ganske elegant til lyden, og det er ikke dårlig i det hele tatt. Jada, Razer overkompenserer litt ved å tilby litt for dyp bass, men de 10 millimeter lange neodymdriverne fungerer faktisk mesteparten av tiden, og leverer en lyd som åpenbart er utrolig responsiv når du spiller, men som også leverer en funksjonell representasjon av øyeblikkene du ser i store, vakre spill. Er det det samme som en SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless? Nei, selvfølgelig ikke, og til en pris på i underkant av £ 150, er dette litt for dyrt for en direkte anbefaling.

Hammerhead HyperSpeed fungerer, og fungerer desidert bra mesteparten av tiden, men samtidig er det ingen eksepsjonell funksjonalitet for å rettferdiggjøre en høy pris, og i en verden der Sonys eget Pulse 3D headset koster rundt £ 90, må du være opptatt av hele in-ear-ideen for å sprute ut på disse.

Dette er en annonse:

Når det er sagt, har det heller ingen åpenbare ulemper, så hvis du vil ha et par spillører til PS5, leverer Razer på sin egen måte.

07 Gamereactor Norge
7 / 10
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte teksterLoading next content