Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Razer Kiyo Pro Ultra

Det koster £ 300, men det er også veldig bra.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Vi har sagt det før, og vi sier det igjen; i denne nye verdenen som for alltid er farget og endret av COVID-19-pandemien, er det alltid økt behov for et solid webkamera. Enten det er for å starte din Twitch karriere fra komforten av soverommet ditt, eller for å se ditt beste for neste møte, og alle produsentene bak dem allerede vet det.

HQ

De fleste produsenter har umiddelbart økt utvikling og produksjon på webkameraer, men Razer prøver nå å gjøre alle til skamme med en av de dyreste, og kanskje best. Her er Kiyo Pro Ultra.

Ja, det er både en "Pro" og en "Ultra" i samme navn. Det i seg selv er ganske vilt, men det er også handling bak disse ordene. Først og fremst er dette den største sensoren du finner i et webkamera hvor som helst, en 1/1.2-tommers Starvis 2 sensor som skyter piksler på 2.9 mikron som kan levere ved 4K / 30fps i RAW, eller 4K / 24-bit ukomprimert via en f / 1.7 blenderåpning, så det er noe seriøs maskinvare her.

Razer Kiyo Pro Ultra

Selve enheten er sirkulær, og stikker opp ganske mye på toppen av dataskjermen. Det er imidlertid en fysisk blenderåpning som hviler et stykke plast ned foran sensoren når den ikke er i bruk, og USB-C-kabelen kan fjernes slik at du kan fikle med kablingen selv. Klemmen er ganske allsidig, og kan justeres etter behov. Det skal imidlertid sies at den veier 348 gram, noe som egentlig ikke er ingenting, og det krever at du fikler med det litt før du får ønsket resultat.

Dette er en annonse:

Kiyo Pro Ultra er helt plug-and-play, og selv om du ikke installerer Synapse så autofokus, auto-eksponering og auto-balanse er slått på, noe som gir deg optimale resultater når ett ansikt er sentrert i midten av rammen, som er tilfelle 99% av tiden uansett. Du kan imidlertid via Synapse stille inn ISO, lukkerhastighet og andre innstillinger, samt slå på ansiktsgjenkjenning slik at fokuset kan skifte mer naturlig hvis du for eksempel plasserer et objekt foran ansiktet du vil at det skal fokusere på.

Med en så stor sensor er det imidlertid så mye mer lys å leke med, og det betyr også at kameraet fungerer mye bedre under dårligere lysforhold enn for eksempel Logitech Brio. Det er irriterende at det ikke er 60 bilder per sekund her, noen vil si at dette er avgjørende, og vi kan absolutt følge det. Du kan teoretisk få det her også, men det krever at du nedgraderer til 1080p.

Razer Kiyo Pro Ultra

For å være ærlig har vi imidlertid aldri sett fokus så fint som på Kiyo Pro Ultra. Naturlig ansiktsgjenkjenning skaper en silkeaktig bokeh-effekt som naturlig gjør bakgrunnen uskarp og skaper dristige lag i opptakene, men fokuset er knivskarpt – hver gang. Helt ærlig ser det bare bedre ut enn noe annet du finner på markedet.

Dette er en annonse:

Det er også en mikrofon, men det er ikke en direkte erstatning for en solid mikrofon. Men bortsett fra det, og en voldsom pris på nesten £ 300, er det vanskelig å ikke anbefale Kiyo Pro Ultra til alle som ønsker et solid bilde.

09 Gamereactor Norge
9 / 10
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte teksterLoading next content