Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Shin Megami Tensei V

Referanser til PS4 og Windows funnet i Shin Megami Tensei Vs filer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den hardcore JRPG-serien Shin Megami Tensei fikk nylig et etterlengtet kapittel da Shin Megami Tensei V ble sluppet til Switch den 11. november. Spillet har fått en flott lansering, og sitter man på en annen plattform og er skuffet over å ikke kunne spille det, er det muligens godt nytt på vei.

Twitter-brukeren @regularpanties har dykket ned i spillets filer og har her funnet referanser til Windows- og PS4-versjoner.

Spillets nordamerikanske utgiver SEGA har i senere tid satset ytterligere på PC og multiplattformstitler, hvilket blant annet har resultert i en PC-versjon av Persona 4 Golden - et spill som dessuten har røtter i Shin Megami Tensei.

Ettersom den europeiske versjonen er utgitt av Nintendo kan vi gå ut i fra at spillet i det minste har en tidsbegrenset eksklusivitetsavtale av en viss varighet. Men det kan også hende at navnene i filene kun er placeholdere og at spillet forblir Switch-eksklusivt.

Shin Megami Tensei V

Relaterte teksterLoading next content