Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
lifestyle

Reis med stil med Aston Martins F1 bagasjekolleksjon

Det britiske bilmerket utvider livsstilsalternativene sine.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter hvert som Formula 1 blir en større merkevare over hele verden, er det ikke overraskende å se at teamene utvider måten de kommuniserer med fansen på. Aston Martin har for eksempel utforsket livsstilsområdet i noen tid, og har lansert klokkekolleksjoner og nå også en rekke bagasjeartikler slik at du kan reise verden rundt med stil.

Bagasjen Aston Martin Formula One, som kommer i teamets ikoniske dype limegrønne farge, lages av Globe Trotter, og sies å være en "feiring av vårt felles engasjement for håndverk, innovasjon og kulturarv".

Alt fra kofferter til håndbagasje og innsjekkingsalternativer, blir vi fortalt at hver bagasje er håndlaget og bruker "den banebrytende designen og ytelsen til Aston Martin Aramco Cognizant Formula One Team."

Haken er selvfølgelig at disse varene er veldig, veldig dyre, med koffertene som starter på bare sjenert av £ 2000 og når opp til £ 2500.

Dette er en annonse:
Reis med stil med Aston Martins F1 bagasjekolleksjon


Loading next content