Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Rekordmange norske utviklere til GDC 2015

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den årlige Game Developers Conference går snart av stabelen i San Francisco, og i år vil rekordmange norske utviklere reise dit. Hele 15 norske studioer planlegger å sende representanter til konferansen som avholdes 2. til 6. mars. Her vil de bygge nettverk, makredsføre norske spillprosjekter og promotere norsk spillutvikling.

Les også: Konsoll 2014: Vi møtte framtidens norske spillbransje

Linn Søvig leder til daglig Kompetansesenter for spillutvikling (snart GameDev Norway), og var selv med på å organisere den norske spilutviklerkonferansen Konsoll 2014. Hun er meget optimistisk til hva den høye oppslutningen sier om norsk spillindustri, og mulighetene for at den kan bli lagt merke til av internasjonale aktører.

- Det er rekordstor oppslutning av norske spillselskaper som skal på den største spillkonferansen- og messen i San Francisco. Vi er utrolig stolte over oppslutningen og variasjonen i de norske representanter fra spillindustrien. Norge stiller sterkt og vil definitivt bli lagt merke til som nyskapende spillutviklere av høy klasse, sier en engasjert Søvig.

Fra Norge er det planlagt at Sarepta, Rock Pocket Games, Megapop, Turbo Tape Games, Snow Castle, Kybernesis, Antagonist, Fifth Element, Dirtybit, Rock Pocket, Ravn, Hyper Games, Krillbite og D-Pad skal ta turen over dammen. Kanskje blir det her at D-Pad endelig skal spikre en lanseringsdato for Owlboy?

Rekordmange norske utviklere til GDC 2015


Loading next content