Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Remnant II

Remnant II-trailer lar deg helbrede en hund ved å klappe den

Spillets Handler-arketype bringer en venn med mange ferdigheter til kampene.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi har sett glimt av Remnant IIs følgesvenn et par ganger siden Remnant: From the Ashes-oppfølgeren ble annonsert på The Game Awards i desember, men hva kan menneskets beste venn egentlig gjøre når hen skal opp mot morderiske monstre? Ganske mye.

Gunfire Games har gitt oss en ny trailer for Remnant II som viser og forklarer det meste du må vite o Handler-arketypen, og det er tydelig at hunden spiller en ekstremt viktig del av den. Vår firbente venn vil ikke være lett fôr for våre fiender, da den er i stand til å gjøre alvorlig skade og trekke oppmerksomheten bort fra deg. Ikke bare det. Den vil også forsøke å gjenopplive deg og lagkameratene dine hvis dere blir "drept", samt forbedre forskjellige ferdigheter avhengig av hvilke ferdigheter du har valgt og kommandoene du gir. Høres bra ut, ikke sant? Da er det bra vi vil fremskynde helbredelsen ved å klappe den og være i stand til å gjenopplive den hvis den blir "drept".

Hvordan ser og høres Handler ut for deg?

HQ
Remnant II

Relaterte tekster

0
Remnant IIScore

Remnant II

ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

Gunfire Games er tilbake med oppfølgeren til det strålende Remnant: From the Ashes.Loading next content