Norsk
Gamereactor
nyheter
Resident Evil Village

Resident Evil Village viser nye muligheter og funksjoner i PlayStation VR2-trailer

Se på kartet i sanntid, bruk to våpen samtidig, så fiender og en skytebane er bare noen av godbitene vi får med den gratis PS VR2-oppdateringen. En demo er også bekreftet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Resident Evil 7: Biohazard har vært en stor suksess i virtuell virkelighet, så det var ikke spesielt overraskende da Capcom bekreftet at Resident Evil Villages gratis PlayStation VR2-oppdatering vil lanseres samme dag som Sonys nye headset, den 22.februar Den nye traileren for denne får det til å virke som om vi kan forvente en ny godbit.

Dagens trailer viser ikke bare hvordan noen av Resident Evil Villages mest minneverdige øyeblikk vil bli forbedret med PS VR2, men fremhever også noen av de nye funksjonene som kommer med oppdateringen. Eksempler på sistnevnte inkluderer å kunne se på kartet i sanntid, bruke to våpen og/eller lommelykten samtidig, å kunne slå ting, inspisere gjenstander utenfor menyer og til og med en skytebane for å øve øyehåndskoordinasjonen din. Det hele virker ganske kult, så kremen Lady Dimitrescus kake er at en demo for PlayStation VR2-modusen også blir tilgjengelig neste onsdag, i tilfelle du ikke har kjøpt dette veldig gode spillet allerede.

HQ
Resident Evil Village

Relaterte tekster

Resident Evil VillageScore

Resident Evil Village

ANMELDELSE. Skrevet av Peter Alexander Holthe

Oppfølgeren til spillet som førte Resident Evil-serien inn i en ny gullalder er endelig her. Klarer det å innfri de skyhøye forventningene?Loading next content