Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Legends of Runeterra

Riot annonserer Legends of Runeterra World Championship

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Riot Games har offisielt annonsert at de nå sparker i gang en gogantisk turnering i Legends of Runeterra, som heter "World Championship". Det er en turnering hvor de beste spillerne på kloden skal konkurrere, og potensielt vinne 200,000 dollar.

I turneringen skal 64 spillere fra Nord- og Sør-Amerika, 64 spillere fra Europa og 64 fra Asia konkurrere om de 6:5:5 (i den rekkefølgen) i World Championships. Spillere kan konkurrere i en rekke Ranked og Seasonal-turneringer som gir poeng, og de gir tilsammen plasser ved finalen.

Utover det vil finalen by på totalt 16 plasser, og Riot har allerede slått fast at de vil benytte seg av et gruppestadie først.

Legends of Runeterra

Relaterte tekster

0
Legends of RuneterraScore

Legends of Runeterra

ANMELDELSE. Skrevet av Anders Aarhus

Legends of Runeterra har kommet for å utfordre Hearthstone og Magic. Er det en sterk konkurrent? Anders har svaret.Loading next content