Norsk
Gamereactor
esports

Riot Games har inngått et samarbeid med Gravity Media

De to vil jobbe sammen for å styrke Riots kringkastingsproduksjonskapasitet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Riot Games har kunngjort at de har inngått et partnerskap med det Dublin-baserte kringkastings- og produksjonsselskapet Gravity Media. Avtalen sies å dreie seg om at Gravity Media bidrar til å styrke og øke Riots kringkastingsmuligheter, gjennom hele sentrum i Dublin.

Som pressemeldingen sier, blir vi fortalt at Gravity også vil være ute etter å gi ytterligere global støtte til Riot på tvers av alle sine esports-arrangementer, og vil bruke Project Stryker (Riots investering i global liveproduksjon, som drives av AWS) for å drive og lede sitt engasjement.

"Gravity Media har noen av de beste talentene på tvers av kringkasting, produksjon og teknologi som helt sikkert vil være en verdifull ressurs i våre ambisiøse live esports-produksjoner som kontinuerlig tiltrekker seg millioner av seere over hele verden," sa Allyson Gormley, global driftsdirektør, Project Stryker på Riot Games.

Dette knutepunktet i Irland levert av Gravity Media er det første av tre knutepunkter som vil bli plassert rundt om i verden, som alle tar sikte på å støtte League of Legends, Valorant og Wild Rift esports scener.

Riot Games har inngått et samarbeid med Gravity Media


Loading next content