Norsk
Gamereactor
nyheter
Road House

Road House er Prime Videos største filmstrømmedebut

Filmen med Jake Gyllenhaal i hovedrollen har hatt over 50 millioner visninger.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Road House har tilsynelatende allerede vært en stor suksess for Amazon MGM Studios og Prime Video, ettersom nyinnspillingen med Jake Gyllenhaal i hovedrollen sammen med Daniela Melchior, Billy Magnussen, Darren Barnet og til og med Conor McGregor har blitt strømmetjenestens største filmdebut til nå.

The Hollywood Reporter skriver at filmen allerede har blitt sett over 50 millioner ganger, men det skal sies at Amazon ikke nøyaktig bekrefter hva som utgjør en visning. Det vi vet, er at tallet er nådd i løpet av de to ukene siden filmen debuterte på plattformen.

Ettersom Amazon ofte er selektive med hvilken informasjon de deler når det gjelder antall visninger er det uklart hvordan Road House ligger an i forhold til andre store og dyre verk på strømmetjenesten, som The Lord of the Rings: The Rings of Power og Citadel.

Road House

Relaterte tekster

0
Road House

Road House

FILM-ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Kultklassikeren fra 1989, med avdøde Patrick Swayze i hovedrollen som dørvakten Dalton, har blitt filmatisert på nytt, og Petter er relativt fornøyd med denne oppdaterte versjonen.Loading next content