Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

ROG Strix Scope II RX

Ben har testet et av de nyeste kablede tastaturene fra ASUS' Republic of Gamers-avdeling.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

I løpet av de årene jeg har testet maskinvare, er det ett merke som alltid har imponert meg. ASUS' Republic of Gamers -divisjon (som, ja, har et veldig teit navn) har produsert mange utmerkede spillprodukter, det være seg fantastiske bærbare datamaskiner, presise mus og til og med kvalitetstastaturer. Når det gjelder sistnevnte, har jeg testet ROG Strix Scope II RX i det siste, og i likhet med mange andre ROG-produkter har denne dingsen imponert meg.

HQ

Dette tastaturet er i full størrelse, noe som betyr at det har alle vanlige taster, en rekke ekstra funksjonstaster, et definert talltastatur, piltaster og en rekke andre nyttige knapper. Etter min erfaring med tastaturer er dette ærlig talt for mye. Det er så mange knapper på et tastatur i full størrelse som du bokstavelig talt aldri kommer til å bruke, så den ekstra plassen du sparer ved å velge en 60 %- eller 75 %-variant, er definitivt en anbefaling fra meg. Når det er sagt, er Strix Scope II RX et av de minste tastaturene i full størrelse jeg noensinne har sett. Det er slankt og ganske kompakt i forhold til størrelsen, og det er også ganske lett. Jeg har brukt mange tastaturer med liten formfaktor som føles mer klumpete og tyngre enn dette, så ASUS har definitivt overrasket på den fronten, selv om lengden på tastaturet gjør at du sannsynligvis kommer til å slite med plassen på skrivebordet.

ROG Strix Scope II RX

Når det gjelder byggekvaliteten, er den unektelig utmerket. Det har ikke den latterlige premium-følelsen som HyperX' Alloy Origins -serie har, men plasten som denne enheten er laget av, er i toppklasse, og tastene er hjelpsomt dobbeltshotet slik at du kan se de mange inngangene de ofte har. Når det gjelder bryterne, er disse optiske ROG RX-brytere, og de er noen av de mest stillegående (eller minst klikkende, om du vil) du kan finne på markedet takket være det lyddempende skummet i dem, og dette er til og med uten å legge avstandsstykker på toppen av dette for å redusere støyen ytterligere. De er responsive og har rikelig med push-back, og egner seg perfekt til både gaming og vanlig arbeid og produktivitet.

Tilkoblingsmulighetene til Strix Scope II RX er også svært gode. Det er et enkelt plug-and-play-system som ikke krever noen ekstra programvare, og du kan tilpasse mange av innstillingene ved hjelp av en multifunksjonsknapp og et rullehjul og alternative funksjoner for å justere belysning, RGB-mønstre og så videre. Hvis du ønsker å være litt mer kreativ, kan du også gjøre det ved hjelp av den alltid intuitive programvaren Armory Crate.

Dette er en annonse:

ASUS har til og med gjort det lille ekstra med dette tastaturet. Hvis du bruker Windows, kan du dra nytte av ulike funksjonsknapper som er spesielt tilpasset Xbox Game Bar -appen, noe som gjør PC-spillingen enda enklere. Den bærbare datamaskinen er også IP57-klassifisert for støv- og vanntetthet, noe som betyr at den tåler både mindre søl og lang tids bruk. For de som foretrekker å bruke tastaturet på skrå, har den flere stativalternativer og leveres til og med med en ergonomisk og avtakbar håndleddsstøtte.

ROG Strix Scope II RX

Alt i alt er ROG Strix Scope II RX ikke så veldig forskjellig fra forgjengeren. Den er slankere og mer raffinert, men den høye byggekvaliteten som ASUS' ROG-divisjon er kjent for, skinner igjen igjennom. Mitt største ankepunkt er mangelen på trådløs støtte, for det føles litt gammeldags i vår tids periferiteknologi å kun ha en kablet enhet. Men hvis det (eller proporsjonene til et tastatur i full størrelse) ikke plager deg, er det ikke mye å utsette på ROG Strix Scope II RX.

08 Gamereactor Norge
8 / 10
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

0
ROG Strix Scope II RX

ROG Strix Scope II RX

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Ben Lyons

Ben har testet et av de nyeste kablede tastaturene fra ASUS' Republic of Gamers-avdeling.Loading next content