Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Rumbleverse

Rumbleverse legges ned denne måneden

I motsetning til Fortnite, Rocket League, Fall Guys og Epic Games' andre F2P-titler, varte ikke dette lenge, men i det minste blir spillerne behandlet veldig bra.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Iron Galaxy sa og gjorde mange av de riktige tingene da Rumbleverse ble lansert forrige augus, så det virket som utgiverne i Epic Games kunne ha en ny free-to-play-suksess i hendene. Det er ikke tilfelle.

Etter noen uker med murring bekrefter Iron Galaxy at Rumbleverse vil bli tatt offline, og med det bli uspillbart, klokken 17 den 28. februar. Spillet går imidlertid ut med stil, ettersom spillere som har brukt penger i kan få refusjon. Informasjon om hvordan du gjør dette vil komme på et senere tidspunkt.

Moroa stopper ikke der heller. Alle vil få det siste Battle Pass gratis etter å ha lastet ned Rumbleverses siste oppdatering i dag, samtidig som du får doble erfaringspoeng. Ikke en dårlig måte å legge ned et spill på, så all ære til Iron Galaxy og Epic Games for det.

Rumbleverse

Relaterte teksterLoading next content