Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Rykte: Avowed, Fable og Persona 3-remaken vises på Xbox Games Showcase

Vi har fått en bekreftelse fra våre kilder på det.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Xbox-sjefen Phil Spencer har flere ganger sagt at vi kommer til å få nytt fra en håndfull av de store Xbox Game Studios-spillene som har blitt presentert de siste årene, så ryktene og spekulasjonene har vært mange den siste tiden. Da er det godt at noen av de mest etterlengtede faktisk skal dukke opp.

For fire kilder jeg har snakket med bekrefter at både Avowed og Fable vil bli vist på Xbox Games Showcase. Disse nye trailerne vil som lovet ikke være CG som de som ble brukt til å annonsere spillene, men i stedet gi oss en indikasjon på hvordan de faktisk vil se ut og spilles.

Showcasen vil heller ikke bare omfatte etterlengtede førstepartsspill som det har gått rykter om. To av kildene hevder også at den etterlengtede remaken av Persona 3 vil bli bekreftet på Xbox Games Showcase, så vi får ikke bare vestlige rollespill på søndag.

Rykte: Avowed, Fable og Persona 3-remaken vises på Xbox Games Showcase


Loading next content