Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sonic Colours

Rykte: En Sonic Colours-remaster er under utvikling

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

To kilder hevder at Sega nå er i gang med en remaster av 2010s Sonic Colours, som skal slippes til dagens konsoller.

Den første kilden er tyske IKSample som visstnok jobber på spillets lokalisering og lyd. Twitter-brukeren OnTheDownLoTho la nemlig merke til at Sonic Colours Remastered er listet som et prosjekt de har jobbet på i 2020. Kilde nummer to er den franske nettbutikken Sogamely som har "Sonic Colors Ultimate - Limited Edition" listet for $34,99, både til Switch som du kan se i linken og, ifølge Nintendo Life (produktsidene er blitt fjernet nå i så fall), også PS4 og Xbox One.

Det er uklart om Sogamely la ut spillet på sin nettbutikk før eller etter informasjonen fra IKSample ble oppdaget. Gjorde de det før, er det altså to helt uavhengige kilder som hevder at spillet er på vei, om ikke har vi i hvert fall én kilde.

Inntil videre er dette bare et rykte, da ingenting har blitt bekreftet offisielt. Men mange PlayStation- og Xbox-fans gikk glipp av Colours som var eksklusivt til Nintendo DS og Wii, og det regnes også som ett av de bedre tredimensjonale Sonic-spillene - i tillegg fyller det blå pinnsvinet 30 år i år, så det hadde jo vært passende.

Sonic Colours

Relaterte teksterLoading next content