Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
FIFA 23

Rykte: FIFA 23 får cross-play, større kvinnefokus, VM og mer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om Electronic Arts fortsatt ikke har sagt noe offisielt vet vel alle at det kommer et nytt FIFA-spill i år selv om selskapet vurderer å endre navnet til fotballserien. Det virker også som om EA ikke får mulighet til å si noe selv før de første detaljene avsløres.

Tom Henderson, som har en relativt god treffprosent hva lekkasjer fra EA angår, hevder at FIFA 23 blir det første spillet i serien som vil la oss spille med og mot personer på tvers av konsollene og PC. Dermed vil de av oss som foretrekker PlayStation 4 eller PlayStation 5 kose oss sammen med venner på PC eller Xbox-konsollene.

I tillegg skal fokuset på kvinnefotball bli enda større ved å blant annet inkludere begge verdensmesterskapene. På toppen av dette skal den imponerende Hypermotion-teknologien ha blitt langt bedre siden utviklerne nå visstnok kan hente animasjoner fra ekte kamper uten de spesielle draktene, noe som skal resultere i langt flere og mer flytende bevegelser. Forhåpentligvis fører dette til et enda bedre FIFA i høst, men vi får se hva EA selv sier om noen måneder.

FIFA 23

Relaterte tekster

0
FIFA 23Score

FIFA 23

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

EA tar farvel med FIFA, men gir de det en verdig avskjed? Daniel har sjekket.Loading next content