Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Ghostwire Tokyo

Rykte: Ghostwire Tokyo slippes på Xbox i mars med ekstra innhold

Skal visst også slippes rett på Game Pass.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi har forventet helt siden Ghostwire Tokyo debuterte i fjor at det til slutt ville komme til Xbox-konsoller, til tross for at det var en PlayStation 5-eksklusiv på konsoll i utgangspunktet. Siden spille ble laget av Tango Gameworks og publisert av Bethesda (som nå er en del av Xbox Game Studios), var det sannsynlig at tittelen ville komme til Xbox Series-konsoller før eller siden, og nå foreslår et nytt rykte (via Twisted Voxel) at det blir om noen måneder.

Det sies at spillet vil debutere på Xbox i mars 2023, og at det også slippes rett på Game Pass samme dag. I tillegg bemerkes det at spillet også kan komme med tilleggsinnhold av en eller annen form, selv om detaljene for dette ennå ikke er utdypet.

Ettersom Ghostwire Tokyo kom til PlayStation 5 25. mars 2022, kan det tenkes at tittelen ikke lanseres før 25. mars på Xbox i år.

Ghostwire Tokyo

Relaterte tekster

4
Ghostwire TokyoScore

Ghostwire Tokyo

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Om du liker tanken på å gjøre det trailerene har vist i noen timer kan du glede deg. Er du ute etter noe mer kan pengene brukes på andre spill.Loading next content