Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo 2

Rykte: Halo 2 Anniversary

Er enda en remake underveis?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis ryktespalten til Official Xbox Magazine er til å tro kan vi forvente en oppfølger til jubileumsspillet Halo: Combat Evolved Anniversary, som ble sluppet i fjor høst.

I sitt nyeste nummer skriver de nemlig at en HD-versjon av klassikeren Halo 2 skal slippes i forbindelse med spillets 10-årsjubileum i 2014.

Videre skriver de at Halo 2 Anniversary blir det første spillet i Halo-serien som kjører på den neste konsollen fra Microsoft. Utvikleren skal ikke overraskende være 343 Industries, og vi krysser fingeren for en offisiell annonsering i løpet av kort tid.

Halo 2
Bilde fra Halo: Combat Evolved Anniversary.

Relaterte tekster

Halo 2Score

Halo 2

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Etter to år og syv måneder lanseres Bungies mesterlige oppfølger til PC. Petter har kost seg med en problemfri PC-opplevelse!

8
Halo 2Score

Halo 2

ANMELDELSE. Skrevet av Jon A. Bjerk

Verdens beste konsoll FPS er tilbake og Master Chief viser verden hvor skapet skal stå! Er du klar for å delta i kampen om jorden?Loading next content