Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hot Wheels Unleashed

Rykte: Hot Wheels Unleashed er i ferd med å få en oppfølger

Den kommer til å hete Hot Wheels Unleashed 2 Turbocharged, og vi kan forvente en kunngjøring ganske snart.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hot Wheels Unleashed ble en kjempesuksess da det kom ut for to år siden med gode anmeldelser og høye salgstall (det ble raskt den største Milestone-hiten noensinne). Derfor forventet vi at det ville komme en oppfølger før eller siden, og nå ser det ut til at ting er i ferd med å skje.

Den ganske pålitelige (når det gjelder lekkasjer) billbil-kun hevder at Milestone angivelig jobber med Hot Wheels Unleashed 2 Turbocharged, og at en kunngjøring er ventet ganske snart. Han hevder at det er uklart om det vil være tilgjengelig for eldre konsoller, noe som tyder på at det kan være eksklusivt for nåværende generasjons plattformer.

Lekkasjen nevner også tre utgaver av spillet, inkludert Deluxe- og Ultimate-utgaver med ekstra DLC-pakker, samt forhåndsbestillingsbonuser. Annonseringen kan sammenfalle med de kommende spillshowcasene (Summer Games Fest 8. juni og Xbox Games Showcase 11. juni er de mest sannsynlige).

Noe å glede seg til, kanskje?

Hot Wheels Unleashed

Takk, Dealabs.

Relaterte teksterLoading next content