Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sunset Overdrive

Rykte: Kommer Sunset Overdrive til PC?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nå som Windows 10 er ute har Microsoft bestemt seg for å samkjøre PC- og Xbox One-spill i langt større grad enn tidligere. Dette betyr at fremtidige Xbox One-spill også vil komme til PC (så lenge maskinen kjører Windows 10), og ordningen inkluderer også typiske konsolltitler som Forza og Gears of War.

I tillegg kan det virke som Microsoft ønsker å øke PC-biblioteket ved å legge til Xbox One-spill som allerede er ute. Bakgrunnen for dette inntrykket er rapporten til Neogaf-brukeren Enter the Dragon Punch, som hevder at actionspillet Sunset Overdrive fra 2014 nå er underveis til Windows.

Informasjonen er ikke bekreftet foreløpig, så dette må tas som rykter inntil videre. Samtidig later det til å være i tråd med strukturen Microsoft har valgt. Om det kommer en PS4-versjon er derimot heller usikkert.

Sunset Overdrive

Relaterte tekster

6
Sunset OverdriveScore

Sunset Overdrive

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Hvis du har ventet på et lettbeint actionspill som kun er opptatt av at du skal ha det skikkelig gøy, er det bare å bestille en billett til Sunset City!Loading next content