LIVE
HQ
logo hd live | MultiVersus
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   nyheter

   Rykte: Persona 1 og 2 får remaker

   Atlus ser ut til å fortsette arbeidet med å lage nye versjoner av de ikoniske seriene i vilkårlig rekkefølge.

   Abonner på vårt nyhetsbrev her!

   * Påkrevd felt
   HQ

   Det er lett å forstå hvorfor Atlus gjenskaper Persona -spillene. Ikke bare på grunn av populariteten, men også fordi mange av dem debuterte på plattformer som er nesten umulige å få tilgang til i dag, blant annet. Det siste ryktet reiser imidlertid også spørsmålet om hvorfor Atlus gjenskaper spillene i den rekkefølgen de gjør.

   X-brukeren Midori, som har for vane å legge ut og dele informasjon om kommende Atlus-prosjekter før de blir offentlig kjent (takk, VGC), har uttalt at både Persona 1 og 2 også er i ferd med å bli laget på nytt. Omfanget av nyinnspillingene er imidlertid uklart, da Midori også legger til "for å være sikker, vil jeg kalle dem oppdatert form akkurat nå."

   Med tanke på at vi fikk nyinnspillingen av Persona 3 Reload tidligere i år, og at Persona 4 Golden og Persona 5 Royal også kom på flere plattformer for ikke så lenge siden, gir det mening at Atlus har flere Persona -nyinnspillinger på trappene, i tillegg til at det ryktes at en sjette del også er under utvikling.

   Rykte: Persona 1 og 2 får remaker


   Loading next content