Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Demon's Souls (2010)

Rykte: Remaster av Demon's Souls er på vei til PS4

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om det for alvor var Dark Souls som gjorde utvikleren FromSoftware berømt, og lagde den faste formelen som de siden har tatt i bruk mye, så startet det faktisk med det PlayStation 3-eksklusive Demon's Souls, som også har en kjær plass i mange gameres hjerter.

Flere rykter har gjennom årene foreslått at en remaster av dette spillet er på vei, og nå blir det kastet mer bensin på det bålet.

Tidligere IGN-journalist og eier av kanalen Colin's Last Stand sier i den seneste utgaven av hans podcast at en remaster av Demon's Souls er på vei. Mer spesifikt reagerte han sånn her etter den seneste State of Play:

"There was one game in particular, a remaster coming out for PlayStation 4, that I thought they were going to announce today, but they didn't. I don't know what they are waiting for with that one. Let's just say the soul still burns with that one."

Vi vet godt hva han snakker om. Er du interessert i en remaster av Demon's Souls?

Demon's Souls (2010)

Relaterte tekster

Demon's SoulsScore

Demon's Souls

ANMELDELSE. Skrevet av Vebjørn Koksvik

Vebjørn har følt på frykten for det ukjente og stirret døden i hvitøyet. Nådeløst vissvass, eller herlig spillperle? Her er dommen...

9
Lekkede bilder fra Demon's Souls 2

Lekkede bilder fra Demon's Souls 2

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Små og kornete bilder som forestiller et spill som går under arbeidsnavnet "Project Beast" har fant veien ut på Facebook i går. Det skal tydeligvis være snakk om From...Loading next content