Norsk
Gamereactor
nyheter
Helldivers II

Rykte: Sony vurderer å lansere Helldivers II på Xbox Series

Det vil i så fall bety at PlayStation radikalt har endret holdning til eksklusivitet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sony lanserte Helldivers II til PC og PlayStation 5 tidligere i år, og det ble umiddelbart svært populært. Siden da har det vært en av de mest spilte titlene på Steam og viser ingen tegn til å avta.

Og kanskje kan de flotte tallene vokse ytterligere i fremtiden. Ifølge XboxEra-innsideren Nick "Shpeshal_Nick" Baker er Sony for tiden i samtaler med Microsoft om en mulig lansering av Helldivers II på Xbox, men han sier at forhandlingene er i en tidlig fase.

Microsofts spillsjef, Phil Spencer, har tidligere sagt at han mener Sony bør lansere Helldivers II på Xbox, og det vil ganske sikkert bety millioner av ekstra spillere og økte inntekter for Sony, men det vil også være et stort brudd med Sonys tradisjonelle strategi med eksklusive spill.

Det er verdt å nevne at Shpeshal_Nick ikke har en skuddsikker merittliste for sine lekkasjer, der han tidligere har hatt rett i flere store ting, men også tatt feil i flere høyprofilerte saker.

Hva tror du? Kommer og bør Sony til å gi ut det PlayStation-eksklusive Helldivers II til Xbox?

Helldivers II

Relaterte tekster

0
Helldivers IIScore

Helldivers II

ANMELDELSE. Skrevet av Conny Andersson

Selv om han aldri meldte seg inn i hæren, ligger verdens skjebne nå i Connys hender, som har slaktet insekter i rasende fart de siste dagene...Loading next content