Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Marvel's Avengers

Rykte: Square Enix har tapt 200 millioner dollar på Marvel-spill

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Marvel's Avengers var på ustødig grunn helt fra starten av, og Square Enix la ikke skjul på, i det etterfølgende investormøtet, at spillet hadde vært en økonomisk skuffelse. Det samme gjelder dessuten Marvel's Guardians of the Galaxy, som også endte med lunkne salgstall, dog en markant bedre kritisk mottakelse.

Til sammen skal de to skuffelsene ha vært med på å overbevise Square Enix om å selge studioene. Analytiker David Gibson har slått fast via Twitter at Square Enix har tapt omtrent 200 millioner dollar på de to spillene, og dette var nok en av de sentrale grunnene til at Embracer kunne kjøpe studioene såpass billig.

Om dette betyr at vi har sett slutten på Marvel-baserte spill fra de to studioene vet vi ikke, men la oss håpe de ikke har mistet motivasjonen helt, for vi kommer i hvert fall ikke til å takke nei til et Marvel's Guardians of the Galaxy 2.

Marvel's Avengers

Relaterte tekster

0
Marvel's AvengersScore

Marvel's Avengers

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Historien er en av de beste i Marvel-universet og kampsystemet er glimrende, men dessverre holdes spillet litt tilbake av lootsystemet, lite variasjon og tekniske problemer.Loading next content