Norsk
Gamereactor
nyheter
Wild Hearts

Rykte: Wild Hearts kansellert etter bare seks måneder

En person som hevder å være mod på den offisielle Discorden sier at EA har bestemt seg for å trekke ut støpselet for all støtte.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Wild Hearts ble lansert i februar i år og fikk generelt gode anmeldelser, og folk så ut til å sette pris på det. Det er et spill inspirert av Monster Hunter: World, men det virker som om EA også forventet at det skulle selge som Capcom gigantsuksess.

Selv om det bare har gått et halvt år siden premieren har støtten sakte, men sikkert forsvunnet, og kontoene på sosiale medier er så godt som forlatt (det siste innlegget på X er fra midten av juli). Nå skriver en person som hevder å være mod på Wild Hearts' offisielle Discord på Reddit at EA har bestemt seg for å avbryte all støtte til spillet:

"Det du tror har skjedd med spillet, har dessverre skjedd. I typiske EA-nyheter virker det som om de ikke ønsket å sitte på spillet og gi det tid og forventet at det mest sannsynlig ville bli det neste MH. Det virker som om det ikke ble den store suksessen på flere millioner dollar de ønsket, og at de ikke vil gi det kjærligheten til å vokse.

Noen av dere her som er i diskorden vil vite hvem jeg er som mod, og andre vil ikke vite hvem jeg er og lurer sannsynligvis på hvem kildene mine er, men ja, det åpenbare er åpenbart. Det har vært en fornøyelse, gutter.

hei, MH 6 kunngjøring på TGS neste uke sannsynligvis
det er et lys i enden av tunnelen."

Selv om det ikke er kommet noen offisiell uttalelse ennå - så ta det med en klype salt - peker skriften på veggen mot en kansellering. Vi skulle ønske EA hadde vært mer tålmodige og gitt Wild Hearts bedre støtte, for det var definitivt godt nok til å bli stort.

Synes du at det er rettferdig overfor de som faktisk kjøpte spillet med store løfter om mye innhold etter lanseringen, å avbryte støtten etter bare seks måneder?

Wild Hearts

Relaterte tekster

0
Wild HeartsScore

Wild Hearts

ANMELDELSE. Skrevet av Alex Hopley

Kan Koei Tecmos nye rollespill krone seg til den nye kongen av monsterjakt?Loading next content