Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Salt and Sacrifice
Featured: E3 2021 Coverage

Salt and Sanctuary-oppfølger annonsert

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ska Studios har laget spill og over ti år, men ble vel først et relativt kjent navn med Salt and Sanctuary i 2016. Da er det vel greit å bygge videre på den suksessen med en oppfølger.

Salt and Sacrifice skal gjøre akkurat dette ved å ta oss til nye områder i en ny tid med både gamle og nye roller. Den nye rollen vi får vite om kalles Marked Inquisitor. Dette er en kriminell som har blitt satt fri i bytte mot at vedkommende tilbringer resten av livet med å kjempe mot magikere.

Utenom det får vi vite at det endelig blir mulig å spille sammen med andre online, så begge parter vil beholde fremgangen de gjør. Du trenger ikke nødvendigvis noen kjentfolk heller, for det skal være mulig å tilkalle hjelp eller være behjelpelig i skikkelig Souls-stil. Siden spillet ikke kommer før neste år vil mer informasjon avsløres senere.

HQ
Salt and Sacrifice

Relaterte teksterLoading next content