Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Scarlet Nexus

Scarlet Nexus og mer er plutselig på Xbox Game Pass

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ingar synes dessverre at Scarlet Nexus ikke er like bra som håpet, men heldigvis er mange uenig med han. Nå har Xbox-spillere plutselig fått en alle tiders mulighet til å se hvem de er enige med uten å betale en ekstra krone.

Selv om Microsoft sa at det ikke ville avsløres mange spennende nyheter på Tokyo Game Show startet selskapet ganske bra ved å annonsere at Scarlet Nexus nå ut av intet har blitt tilgjengelig på Xbox Game Pass både for Cloud, konsollene og PC. Som om det ikke var nok har også AI: The Somnium Files og Mighty Goose blitt tilgjengelige på den glimrende tjenesten i dag.

Scarlet Nexus

Relaterte tekster

0
Scarlet NexusScore

Scarlet Nexus

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Plantemonstre truer menneskeheten, og bare dine mentale superkrefter kan stoppe dem. Velkommen til "brain punk"-spillet Scarlet Nexus!

0
Hva er: Scarlet Nexus

Hva er: Scarlet Nexus

NYHET. Skrevet av Redaksjonen

Rundt en måned innen lanseringen har Scarlet Nexus fått en demo på både Xbox og PlayStation. Men hva går spillet egentlig ut på?Loading next content