Norsk
Gamereactor
nyheter
Scott Pilgrim Takes Off

Scott Pilgrim ville ha castet hele serien på nytt hvis én av de opprinnelige skuespillerne ikke ble med

Det var alt eller ingenting når bandet skulle samles igjen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For fans av enten filmen fra 2010 eller de originale tegneseriene ser den kommende Scott Pilgrim-animefilmen fra Netflix ut til å bli en godbit. Prosjektet, som kombinerer det visuelle fra sistnevnte med skuespillerne fra førstnevnte, har fått mye oppmerksomhet fra fansen.

Men det klarte nesten ikke å få alle om bord til å komme tilbake. I en samtale med Den of Geek sa den opprinnelige manusforfatteren Bryan Lee O'Malley at hvis én av skuespillerne ikke hadde kommet tilbake, ville det ha betydd en fullstendig recasting av originalfilmen.

"Fortryllelsen ville blitt brutt hvis en komponent manglet", sa O'Malley. "Jeg tror den spesielle følelsen fra serien kommer av at mange av skuespillerne er tilbake, og det er takket være Edgar og hans magi den første gangen. Det varige vennskapet mellom skuespillerne har ført oss hit, og det er vakkert."

Edgar Wright, filmens regissør, kommer også tilbake, men denne gangen er han bare utøvende produsent. Det er likevel godt å se at så mange av de involverte i kultklassikeren kommer tilbake på en eller annen måte.

Scott Pilgrim Takes Off har premiere 17. november på Netflix.

Scott Pilgrim Takes Off

Relaterte tekster

0
Scott Pilgrim Takes Off

Scott Pilgrim Takes Off

SERIES-TEKST. Skrevet av Ben Lyons

Den ikoniske fortellingen er tilbake i et nytt medium og med et stjernegalleri som gir den liv.Loading next content