Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Captain Toad: Treasure Tracker

Se den søte Captain Toad-reklamefilmen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er fort gjort å havne i skyggen av store lanseringer som Assassin's Creed: Unity, Far Cry 4, Call of Duty: Advanced Warfare, Dragon Age: Inquisition, Super Smash Bros for Wii U osv. osv.

Det er esktra fort gjort når man kaster en såpass liten skygge som vesle Toad, men man må ikke ha rustning eller digre våpen for å kunne dra ut på eventyr, slett ikke.

Faktisk ligger Wii U-spillet Captain Toad: Treasure Tracker an til å bli en skikkelig sjarmerende godbit, der ikke alt er så alvorlig og selvhøytidelig. Vi ser frem til å gå løs på alle gåtene sammen med den lille luringen den 2. januar, og fikk ikke akkurat mindre lyst til å prøve spillet da vi så denne reklamefilmen.

HQ

Relaterte tekster

1
Captain Toad: Treasure TrackerScore

Captain Toad: Treasure Tracker

ANMELDELSE. Skrevet av Kenneth Flage

Toad har i 30 år vært prinsesseerstatning, sidekick og kanonføde for Mario-brødrene. Men hvordan klarer han seg som kaptein for sitt eget spill?

1
Derfor kan ikke Captain Toad hoppe

Derfor kan ikke Captain Toad hoppe

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Alle som noen gang har spilt høydepunkter som New Super Mario Bros eller Super Mario 3D World vet at Toad-figurene er kapable til å hoppe høyt, men i Captain Toad:...Loading next content