Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Everspace

Se ti minutter med dogfighting fra det vakre Everspace

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Utvikler Rockfish Games (Galaxy on Fire) har tydd til Kickstarter for å samle inn midler til, og skape blest rundt, det neste prosjektet deres. Dette prosjektet er et lovende, og vakkert spill satt til verdensroimmet, der man plasseres i cockpiten til et futuristisk romskip. Tittelen er Everspace.

For å vise at de mener alvor med det de driver med har dessuten Rockfish offentliggjort en ti minutter lang gameplay-trailer, som viser spillet i aksjon slik det fremstår nå.

Det er allerede vakkert, og det flyter tilsynelatende godt. Dessuten har spillet et spennende roguelike-inspirert premiss, da døden er permanent i Everspace.

Håpet til utviklerne er å samle inn 225 000 euro (rett over 2 millioner kroner) slik at spillet kan slippes til både PC, Playstation 4 og Xbox One, når tiden er moden for det. Sjekk ut videoen!

HQ
Everspace

Relaterte tekster

0
Stor oppdatering ute til Everspace

Stor oppdatering ute til Everspace

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Rockfish Games har nå sluppet en ny oppdatering til Everspace, og den inneholder blant annet balansering av romskipene, flere innstillingsmuligheter, forlatte...Loading next content