Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Seagull går til Team EnVy sitt Overwatch-lag

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Brandon "Seagull" Larned blir av mange betraktet som en av de beste Overwatch-spillerne der ut, så det er kanskje ikke så rart at et av verdens beste esports-lag nå har signert kontrakt med han.

Team EnVy kan nemlig avsløre at Seagull nå har signert kontrakt med dem, og dermed er klar for Overwatch League.

Seagull vil med det ikke representere San Francisco-laget NRG Esports, men i stedet kjempe for Dalles sammen med EnVy. Esportslaget har allerede vist at de er et av de beste i Blizzard sitt veldig populære skytespill, så det skal bli interessant å se om nysigneringen tar dem til et helt nytt nivå.

Overwatch
Photo: Team EnVy

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content