Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Forza Motorsport 4

Season Pass i Forza 4

Rabattordning for spillets utvidelser

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den siste tiden har såkalte Season Pass-ordninger, der spillere kan kjøpe alle kommende utvidelser til et spill til en redusert pris, blitt mer populære. Gears of War 3 har allerede introdusert en slik ordning, og nå meldes det at det kommende Forza Motorsport 4 vil gjøre det samme.

Nyheten kommer direkte fra Microsoft og utvikler Turn 10, som kan konstatere at sesongkortet til Forza 4 vil inneholde ti bonusbiler, samt de amerikanske muskelbilene som ellers er forbeholdt Limited Edition-utgaven av spillet. Ved siden av disse kommer gratis tilgang til de 60 ekstra bilene som skal slippes som spillutvidelser i løpet av året.

Prisen på sesongkortet er satt til $30 i USA, og skal vi tippe tror vi dette vil oversettes til omkring 2400 Microsoft-poeng, når ordningen er klar for Xbox Live. Ifølge Microsoft vil sesongkortet gi en avkastning på 30% sammenliknet prisen man må betale for å kjøpe innholdet separat.

Forza Motorsport 4

Relaterte tekster

Forza Motorsport 4Score

Forza Motorsport 4

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Rutinerte Turn 10 har overgått seg selv med et spill som oser av luksus og bilglede, mens det skrenser inn som den ubestridte nye kongen av racingsimulatorene...Loading next content