Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
NBA 2K18

Secretlab blir gamingstol-partner for Blazer5 Gaming

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tidligere denne uken har vi hørt om esports-organisasjoner som har dannet nye partnerskap med tilbehørsprodusenter, noe som skyldes at det er høysesong for slike avtaler. Denne gangen er det gjengen i 2K League-laget Blazer5 Gaming som kan glede seg over å få sitte ganske godt under konkurransene.

De har nemlig inngått en avtale med gaming-stolleverandøren Secretlab. Blazer5 Gaming sin "Operations Manager", Cameron McAlees​, har selvsagt bare positive ting å si om avtalen:

"Secretlab sitt rykte for kvalitet og stil spilte en stor rolle i utviklingen av dette partnerskapet. Vi følte at kravene for at Blazer5 Gaming sine utøvere skal kunne yte maks under konkurranser vil oppfylles best med Secretlab sin TITAN-modell. Derfor er det flott å endelig la dem være en del av laget."

NBA 2K18
Photo: SecretLab

Relaterte tekster

0
NBA 2K League utvides med fire nye lag

NBA 2K League utvides med fire nye lag

ESPORTSTEKST. Skrevet av Suzanne Berget

NBA 2K League har nettopp avsluttet den ordinære sesongen sin, med en prisutdeling hvor One Wild Walnut fikk tittelen MVP, men NBA-nettsiden ser allerede fremover, og har...Loading next content