Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Murder of Sonic the Hedgehog

Sega dreper Sonic the Hedgehog i gratis Steam-spill

The Murder of Sonic the Hedgehog er kanskje 2023s rareste aprilsnarr.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Noen land har allerede gått inn i 1. april. Japan er ett av disse, så Sega har bestemt seg for å gi oss sin aprilsnarr. Og jeg mener bokstavelig talt gi.

Fordi Sega har gitt ut et spill som heter The Murder of Sonic the Hedgehog på Steam, og dette gratis spillet er akkurat det det høres ut som. Dette er ikke ditt vanlige Sonic-spill, da det er en visuell roman der du må løse det elskede pinnsvinets mord ved å forhøre noen av franchisens karakter som en ny karakter som starter sin første dag med å jobbe på toget Mirage Express.

Selskapet spesifiserer at denne historien ikke er kanon, så det er ingen grunn til å bekymre deg for at Sonic Frontiers er det siste flotte spillet i franchisen, og i stedet bare nyte The Murder of Sonic the Hedgehog som en morsom godbit. Se noe av det som venter i traileren nedenfor.

HQ
The Murder of Sonic the Hedgehog

Relaterte teksterLoading next content