Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Angry Birds

Sega ser ut til å kjøpe Angry Birds-utvikleren Rovio

For rundt 1 milliard dollar.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er ikke akkurat en hemmelighet t at mobilspillområdet er den største delen av spillindustrien. Siden alle som eier en smarttelefon kan spille et spill, er det klart hvorfor den delen av bransjen har en så enorm spillerbase, og hvorfor store aktører i konsoll- og PC-spillområdet kontinuerlig ser ut til å benytte seg av det.

Microsoft ønsker å øke sin posisjon betydelig i rommet med oppkjøpet av Activision Blizzard King på 69 milliarder dollar (den siste delen er en mobilgigant), og Sega er tilsynelatende i ferd med å følge etter.

For i helgen har Wall Street Journal rapportert at Sega nærmer seg en avtale på 1 milliard dollar som vil se det japanske spillselskapet kjøpe studioet som opprettet Angry Birds, Rovio Entertainment.

Avtalen forventes å bli avsluttet tidlig denne uken, forutsatt at forhandlingene ikke faller fra hverandre, så forvent en offisiell kunngjøring i løpet av de kommende dagene.

Angry Birds

Relaterte tekster

4
Angry Birds HalloweenScore

Angry Birds Halloween

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Kristiansen

De hissige Iphone-fuglene er tilbake for å feire Halloween. Kim har tatt steget opp i spretterten for å bistå i kampen mot de grønne grisene.

1
Angry Birds-filmen får oppfølger

Angry Birds-filmen får oppfølger

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Det kan virke som alt som er knyttet til Angry Birds-merkevaren blir en suksess. På tross av en middels mottagelse blant kritikere tjente nemlig Angry Birds-filmen inn...

2
Angry Birds-utvikleren sier opp folk

Angry Birds-utvikleren sier opp folk

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Den finske Angry Birds-utvikleren Rovio forteller at de er nødt til å si opp 16 prosent av de ansatte. Sjefen Mikael Hed skriver i et offentlig blogginnlegg at det er...Loading next content