Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Ghostwire Tokyo

Seks millioner har spilt Ghostwire Tokyo

En økning fra fem millioner i juni.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tango Gameworks har nå avslørt at over seks millioner mennesker har spilt den overnaturlige spøkelsesjakt-tittelen Ghostwire Tokyo. I et innlegg på X skriver utvikleren: "6 MILLIONER SPILLERE har utforsket #GhostwireTokyos skumle gater! Det gjør selvfølgelig ikke de uhyggelige smugene mindre hjemsøkte..."

Dette er en økning fra fem millioner spillere, en total som spillet klarte å oppnå i juni, og likeledes fire millioner i mai.

Selv om Game Pass utvilsomt er avgjørende for at dette tallet fortsetter å vokse, er det ingen tvil om at Ghostwire Tokyo kommer til å nå sju millioner spillere i løpet av de neste par månedene.

Ghostwire Tokyo

Relaterte tekster

4
Ghostwire TokyoScore

Ghostwire Tokyo

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Om du liker tanken på å gjøre det trailerene har vist i noen timer kan du glede deg. Er du ute etter noe mer kan pengene brukes på andre spill.Loading next content