Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Sennheiser Accentum Plus

Tyske Sennheiser har oppgradert Accentum-headsettet med berøringsfunksjonalitet og raskere hurtiglading, og Petter har hatt dem i tankene de siste dagene...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Hvis det er noe jeg er skikkelig god til. Veldig, veldig flink til. så er det å mase. Jeg er en maser i skjegget. Jeg maser ofte og gjerne og gjentar meg selv mer enn en gammel ødelagt vinylspiller som sitter fast på samme sted, på samme plate og bare gjentar det samme i en evighet. Det er litt sånn jeg har det med Sennheisers trådløse ANC-hodetelefoner Momentum 4. Jeg ga den høye karakterer i anmeldelsen min, druknet hodetelefonene i superlativer og overøste Sennheiser med lovord. Deretter skrev jeg en rekke blogger om langtidstesten min (jeg har brukt dem daglig i over et år nå), og jeg har tenkt å fortsette å fortelle de av dere som ikke eier et par Momentum 4, at dere virkelig må kjøpe et par Momentum 4. Du trenger dem i livet ditt, for de er de beste i sin klasse. Uten tvil de beste.

HQ
Sennheiser Accentum Plus

Mens Momentum 4 ved lanseringen kostet nesten 300 pund, benyttet Sennheiser anledningen i fjor til å lansere en lillebror som lånte deler av teknologien, men hoppet over ting som berøringsfunksjoner og samme størrelse på elementene, for å kunne lande på en klart lavere pris. Accentum har kostet 149,99 pund siden lanseringen, og nå er det tid for oppfølgeren, Accentum Plus, som er blitt litt dyrere enn de opprinnelige modellene (rundt 30 pund).

For de ekstra pengene får du berøringsfunksjonene fra Momentum 4, adaptiv støyreduksjon fra Momentum 4 og ny hurtiglading som gir deg hele fem timers batteritid på ti minutters lading. Den totale tiden ved 100 % batterikapasitet er hele 50 lyttetimer (akkurat som på den forrige modellen), og her er Sennheiser markedsleder. ANC er som sagt også adaptiv nå - akkurat som i Momentum 4. På denne måten har Sennheiser laget en hodetelefon som ligger midt mellom Accentum og Momentum 4. En perfekt mellomting... Men hvordan høres de ut?

Sennheiser Accentum Plus
Dette er en annonse:

Jeg hører ingen stor forskjell på lyden til Accentum og Accentum Plus, noe som er litt skuffende for meg. Lyden er mindre varm og mindre engasjerende enn Momentum 4, men til gjengjeld er det mer detaljer i de høyere frekvensene her, noe som nok rimer litt bedre med tyskernes tradisjonelle lydkarakter. Det føles litt gjennomsiktig i standard EQ for min del, og jeg foretrekker helt klart Momentum 4-karakteren mye mer, da de er mer lekne, engasjerende, byr på bedre dynamikk, punch og et større og mer ekspansivt lydbilde der hvert band og hver låt føles "større". Accentum Plus låter ganske bra, men med tanke på at de nå krever 30 pund ekstra og oppgraderer lydbrikken, skulle jeg gjerne hatt mer - her.

Et annet aspekt som jeg ikke liker er designet, igjen. Accentum Plus ser akkurat som Accentum litt for billig og plastikkaktig ut til å koste så mye som den gjør. Momentum 4 har de samme beskjedne, helsvarte plastdekslene, men de er i det minste større, og hodebåndet er dekket av et stoffmateriale som føles påkostet sammenlignet med all plasten her. De klemmer litt for mye rundt kraniet mitt også, noe Momentum 4 ikke gjør. Hvis du har et mindre hode enn denne gamle onkelen, er det selvfølgelig ikke noe problem, men jeg synes Momentum 4 er utrolig behagelig selv over lengre perioder, noe Accentum Plus ikke er.

Sennheiser Accentum Plus

De nye berøringsfunksjonene er gode. De fungerer godt, og Sennheiser-appen er bra. Lyden er ok, men den engasjerer ikke, og til prisen hadde jeg forventet mer. Tatt i betraktning at Momentum 4 for øyeblikket kan kjøpes for £270, er det ingen tvil om hvor jeg plasserer min anbefaling. Dropp Accentum og Accentum Plus, kjøp Sennheiser Momentum 4. De er overlegne disse hodetelefonene på alle tenkelige måter.

Dette er en annonse:
06 Gamereactor Norge
6 / 10
+
Jevne berøringsfunksjoner, god separasjon, god ANC, god batterilevetid, støtter AptX Adaptive,
-
Plast og stygg design, små hetter, passformen klemmer kraniet mitt, lydbildet engasjerer ikke som Momentum 4, for dyrt
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

0
Sennheiser Accentum Plus

Sennheiser Accentum Plus

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Petter Hegevall

Tyske Sennheiser har oppgradert Accentum-headsettet med berøringsfunksjonalitet og raskere hurtiglading, og Petter har hatt dem i tankene de siste dagene...Loading next content