Norsk
Gamereactor
nyheter
Shenmue 3

Shenmue: The Animation-trailer får serien til å se bra ut

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Over et år har gått siden Crunchyroll og Adult Swim annonserte at de lager en animeserie basert på Shenmue, så det er ikke rart om du har glemt dette. I dag er det heldigvis klart for en skikkelig påminnelse.

De to selskapene har nå gitt oss den første traileren fra det som enkelt nok fortsatt heter Shenmue: The Animation, og det viser seg gledelig/skuffende nok at den ikke utelukkende vil fokusere på å kose med katter, kjøre gaffeltruck og slik. Traileren virker i stedet langt mer actionfylt med mange velkjente kamper. Interessant nok virker det sannelig som om serien vil inkludere alle tre spillene også, så det skal bli spennende å se hvilke ting som ikke får mye tid i rampelyset i 2022.

HQ
Shenmue 3

Relaterte tekster

Shenmue 3Score

Shenmue 3

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Shenmue-fansen kan lære alle og enhver noe om tålmodighet, for de har ventet i hele atten år på Shenmue 3. Er spillet verdt ventetiden?

Shenmue 3 er gratis på PC

Shenmue 3 er gratis på PC

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Akkurat som i fjor er Epic Games ekstra snille på butikken sin de siste dagene av året, så også i år kan du få ett gratis PC-spill hver eneste dag. Dette starter allerede...Loading next content