Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sherlock Holmes Chapter One

Sherlock Holmes går tilbake til begynnelsen i 2021

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Gjengen i Frogwares må kunne sies å være godt kjent med Sherlock Holmes-universet etter å ha laget spill basert på Sir Arthur Conan Doyle sine verker i 18 år. Kanskje er dette en av grunnene til at de nå ønsker å starte med blanke ark.

Det ukrainske studioet har nemlig avduket Sherlock Holmes Chapter One, og som du kanskje forstår av navnet vil turen gå tilbake til de tidlige årene av Sherlock sin karriere når spillet lanseres en gang neste år. Da kaster de også den gamle oppskriften, for denne "reboot"-aktige saken vil bli open-world ved å la oss utforske hjembyen hans relativt fritt når han reiser dit for morens begravelse.

Som en 21 år gammel kar er unge herr Holmes enda mer arrogant enn vi ser han i de andre spillene, og utviklerne sier at vi her skal få vite mer om hva som faktisk gjorde han til den detektiven verden kjenner han som. Dermed høres det nesten ut som om de har tenkt å gå mer detaljert til verks enn selv Doyle gjorde, men vi får se om jeg bare leser litt mye i det.

Når det kommer til gameplay har utviklingen av The Sinking City lært dem en del, så vi kan se frem til mer frihet både når det gjelder hvor, når og hvordan vi finner spor og løser saker, samt et mer engasjerende kampsystem. Nærmere informasjon om alt dette vil komme de neste månedene.

HQ
Sherlock Holmes Chapter One
Frogwares
Sherlock Holmes Chapter OneSherlock Holmes Chapter OneSherlock Holmes Chapter OneSherlock Holmes Chapter One
Frogwares
Frogwares

Relaterte teksterLoading next content