Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sifu

Sifu blir film takket være John Wick-skaperen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Derek Kolstad, skaperen av John Wick, har tydeligvis blitt bitt av spillbasillen, for med mindre noen av prosjektene har blitt kansellert skal han lage serier av både Splinter Cell, My Friend Pedro og Hitman i tillegg til filmer av Just Cause og Streets of Rage. Kveldens annonsering er uansett en av de som gir mest mening.

Deadline avslører at Derek Kolstad skal skrive en live action-film basert på Sloclap sitt fantastiske Sifu som lages av Story Kitchen. Det er ikke akkurat vanskelig å sammenligne de to universene, så samarbeidet gir uten tvil mening selv om jeg gjerne skulle sett Kolstad i regissørstolen også.

Sifu

Relaterte tekster

0
SifuScore

Sifu

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Hva om man blander Batman: Arkham Asylum og Sekiro: Shadows Die Twice sine kampsystemer og smurte inn stilfull presentasjon?Loading next content