Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Simrig SR2 (Motion system)

Svenske Simrig har forsterket deres allerede fantastiske SR1-system med flaggskipmodellen SR2.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Jeg har tilbragt 1000 timer i svenske Simrigs debutprodukt SR1 festet til aluminiumskarosseri fra Swedish Rig Design. 1000 timer. 900 av disse er sannsynligvis i Dirt Rally 2.0. Det har rett og slett gjort underverker for følelsen av innlevelse, realisme og følelsen av å simulere et virkelig rallyløp. La meg fortelle deg først som sist at etter å ha prøvd en simulator med bevegelse kommer jeg aldri til å gå tilbake til de statiske. Aldri.

HQ

Heldigvis er ikke dette noe jeg kommer til å trenge å gjøre heller. Snarere tvert i mot. Nå blir det enda mer detaljert, sterkere og mer realistisk oppførsel på bilene takket være deres nye flaggskip Simrig SR2 som ble utgitt i forrige uke. Som den første spillsiden i verden mottok jeg anmelderutgaven for litt over en måned siden, og jeg har fått kjørt rundt 80 timer med den så langt. Jeg kan med hånden på hjertet si at Simrig har overgått seg selv med nok en relativt kostnadsvennlig, solid og velbygd enhet som virkelig gjør jobben med å gjøre simracing virkelighetsnært.

Simrig SR2
SR2 ser nesten identisk ut som SR1, med unntak av den nye logoen.

For de av dere som ikke er like nerdete når det kommer til simracing som det jeg er tenkte jeg å forklare litt hva det er. SR2 har fire "motion actuators" som alle er montert på en aluminiumsrig som igjen er koblet til en kontrollboks. SR2 koster ca 39000,- og inkluderer fire "actuarators", strømforsyning, kontrollboks og kabler. Kontrollprogrammet Simrig Control Center lastes så ned enkelt fra Simrig.se og innen et par minutter er du oppe og går.

Det noe rimeligere SR1-systemet koster ca 29000,-. Forskjellen på modellene ligger på at SR2 kjører 1000 watts motor fremfor 500 på SR1, den takler 50kg mer lastevekt (225kg total vekt), jobber litt hardere, har litt flere detaljer, flere bevegelser i minuttet og blir heller ikke så varm som SR1 kan bli etter fem timer med konstant kjøring.

Dette er en annonse:
Simrig SR2
1000 watt i stedet for 500, og nesten dobbelt så mange bevegelser i minuttet som SR1 merkes godt.

Her hos Gamereactor har vi ettermontert mye utstyr til vår Modus Ultimate rig fra Swedish Rig Design, og med Evo Chair fra Sparco, riller under den, Fanatec DD2 og Heusinkveld Sprint-pedaler har det blitt så tungt at SR1 sliter litt. Oppgraderingen til SR2 er derfor kjærkommen, og forbedringen i sensitivitet og generell ytelse merkes fort for alle de som i likhet med meg har 1000 timer i SR1.

Den største forandringen mellom SR1 og den nye SR2 ligger som tidligere nevnt i detaljene. Den gir nesten dobbelt så mange bevegelser i minuttet, og spesielt i Dirt Rally 2.0 gjør det at du kjenner hvordan underlaget føles og om du har grep eller ikke. Selv om systemet beveger seg mer føles det langt roligere enn forgjengeren, og det tror jeg primært er på grunn av den sterkere motoren. Ikke ulikt hvordan det er om du går fra beltedrevet ratt til et Direct Drive-ratt.

Simrig SR2
Her er SR2 kombinert med Modus Ultimate-riggen fra Swedish Rig Design
Dette er en annonse:

Simrig SR2 er et fantastisk system, og takket være glimrende byggkvalitet, kraftige motorer og fantastisk programvare er dette det beste produktet du kan kjøpe i prisklassen. Den nærmeste konkurrenten, D-Box, selger sitt D3-system for ca 89000,- for eksempel, og jeg er fristet til å si at Simrig SR2 gjør jobben like godt. Annet enn at det selvsagt blir fryktelig dyrt for de som ønsker å bygge et seriøst simracing-oppsett er det vanskelig å finne noe negativt med SR2. Det er et brilliant system og det simulerer bevegelse på en fantastisk måte.

10 Gamereactor Norge
10 / 10
+
Flott design. Fantastisk byggkvalitet. Enkelt å montere. Super programvare. Masse detaljer og bevegelser. Bra verdi.
-
39000 kroner er mye penger.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte teksterLoading next content