Norsk
Gamereactor
nyheter
FIFA 14

Siste sjanse til å vinne Team of the Year til FUT!

Vi sparker igang Gamereactors FUT-seksjon med en stor konkurranse, og gir bort mange solide FIFA Ultimate Team-premier.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

FIFA Ultimate Team, også kjent som FUT, er den mest populære modusen i EA Sports' fotballspillserie, og FIFA 14 har ikke vært noe unntak.

Her i Gamereactor spiller vi mye FUT, og vi skal nå vie mer tid og plass til modusen i en egen FUT-seksjon. Her håper vi at alle dere som spiller FIFA vil være med og dele erfaringer og øyeblikk med resten av spillerne. Vi har store planer for fremtiden, men håper det kan friste med noen skikkelige premier for å komme igang.

Konkurransen

I den første konkurransen trenger vi din hjelp til å sette sammen det beste mulige nordiske laget i FIFA Ultimate Team. Du gjør dette på din egen FUT-profil innad i spillet, og du bruker egne spillere. De tre bidragene som har høyest rating og kjemi (chemistry) vinner.

Reglene

- Alle versjoner av FIFA 14 er tillatt (PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One og PC).
- Det er ikke tillatt å bruke managere eller innbyttere. Det gjelder kun de elleve på banen.
- Du kan kun bruke "normale" spillere, altså ingen in-form-kort eller spesialkort.
- Alle spillerne må være fra Norden, og laget må ha spillere fra minst tre av landene Norge, Sverige, Danmark, Finland og Island.
- Du kan bruke hvilken som helst formasjon.
- Skulle noen ha like høy score (lik chemistry og rating), så velger vi det bidraget som har flest av de fem nasjonalitetene representert. Hvis to lag har nøyaktig de samme spillerne, så går premien til den som sendte inn bidraget sitt først.
- Konkurransen avsluttes fredag 13. juni.

Slik konkurrerer du

Ta et bilde av laget ditt og legg det ut på konkurransetråden på vår FUT GR Facebook-side. Du kan selvfølgelig også benytte skjermbilde fra PCen eller Share-funksjonen til Playstation 4.

Premier

Førstepremie - De elleve spillerne fra Team of the Year (Ronaldo, Messi, etc - un-tradable) + 5 Premium Gold Packs.
Andrepremie - 5 Premium Gold Packs.
Tredjepremie - 3 Premium Gold Packs.

Vi har allerede fått inn mange bidrag på FUT GRs Facebook-side, men det er fortsatt ett døgn igjen av konkurransen. Skynd deg!

Lykke til!

FIFA 14
FIFA 14

Relaterte tekster

5
FIFA 14 (PS4)Score

FIFA 14 (PS4)

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Verdens største sportsspill har inntatt den neste generasjonen, og gressmatta har aldri sett bedre ut. Likevel er ikke Messi og Ronaldo helt i toppform, bare nesten...

FIFA 14Score

FIFA 14

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Årets fotballsesong starter på dagens konsoller, før den tar steget over til next-gen. Vi har gransket og vurdert avsparket i FIFA 14, og satt karakter...

0
Møt verdens beste FIFA-spiller!

Møt verdens beste FIFA-spiller!

ARTIKKEL. Skrevet av Lee West

Den beste FIFA-spilleren i verden er praktisk talt norsk. Vi slo av en prat med den fingerferdige ballkunstneren August Rosenmeier, som hentet pokalen hjem til Danmark!Loading next content