Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hellfront: Honeymoon

Sjekk ut den flunkende nye lanseringstraileren til Hellfront: Honeymoon

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tidligere i år kunngjorde den svenske utvikleren Skygoblin et flunkende nytt 'twin stick shooter', kalt Hellfront: Honeymoon. For å friske opp sjangeren litt har de også lagt til strategielementer, og moduser som enspiller, co-op (for opp til fire spillere) i tillegg til death matches. Det skulle egentlig komme ut forrige måned, men utviklerne trengte litt mer tid til finpuss. Den nye lanseringsdatoen er ikke langt unna, for det kommer nemlig ut til PC, PlayStation 4 og Xbox One den 19. desember!

For å feire anledningen har Skygoblin og utgiveren Thunderful Games sluppet en lanseringstrailer for Hellfront: Honeymoon, som kan skilte med besøk fra The Completionist, Beard bros, PressHeartToContinue og Jesse Cox. Du finner den nedenfor. Hva synes du?

HQ
Hellfront: Honeymoon

Relaterte tekster

0
Hellfront: Honeymoon annonsert

Hellfront: Honeymoon annonsert

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Den nye utgiveren Thunderful Games har avduket de første titlene sine på PAX West i Seattle, og en av disse er Hellfront: Honeymoon fra The Journey Down-utvikleren...Loading next content