Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Lost Planet 3

Sjekk ut den nye Lost Planet 3-traileren

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi forbeholder oss retten til å være noe skeptiske til Lost Planet 3. De foregående kapitlene i serien var ikke akkurat mesterverk, og det nye spillet ser ut til å ha hentet vel mye fra Dead Space 3.

Ikke desto mindre håper vi den nylige utsettelsen har ført serien og spillet et skritt i riktig retning. Den nye slippdatoen er satt den 30. august, og utviklerne Spark Unlimited har allerede startet oppvarmingen. Få med deg den nye, nokså svulstige traileren:

HQ

Relaterte tekster

4
Nye bilder fra Lost Planet 3

Nye bilder fra Lost Planet 3

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Den 30. august er det igjen på tide å ta på seg ullundertøyet for å sette på plass Spark Unlimited og Capcoms romvesener Akrid. Dette er nemlig lanseringsdatoen til Lost...

6
Lost Planet 3 utsettes

Lost Planet 3 utsettes

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Capcom ønsker å sikre kvaliteten til det nye spillet, og de har derfor bevilget utviklerne hos Spark Unlimited litt ekstra tid til finpussen.

4
Lost Planet 3 får dato

Lost Planet 3 får dato

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Capcom har satt en dato for det iskalde eventyret, som ironisk nok dukker opp i sommer. Samtidig gir de oss spillomslaget og et knippe ferske skjermbilder.Loading next content