Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Borderlands 3

Sjekk ut denne fete Claptrap-inspirerte Xbox Series X-konsollen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

2K har inngått et samarbeid med XboxPope om å lage en Borderlands 3-inspirert Xbox Series X-konsoll. Den er designet for å likne på Claptrap, og kommer med en Xbox-kontroller med matchende design.

Haken er at denne er ekstremt sjelden. Det finnes faktisk bare én. Er du ekstremt heldig kan den bli din gjennom en konkurranse som designeren Pope skal bedømme. Foreløpig har vi ingen flere detaljer om konkurransen, men alt tyder på at den har noe med design å gjøre, og det ser ut til at den vil starte mandag 9. november.

Nedenfor finner du bilder av den lekre konsollen.

Borderlands 3
Borderlands 3

Relaterte tekster

1
Borderlands 3Score

Borderlands 3

ANMELDELSE. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

Borderlands 3 er endelig her, og Odd Karsten som er skikkelig Borderlands-fan har nå spilt igjennom det. Lever det opp til forventningene?

0
Borderlands 3 er gratis på PC

Borderlands 3 er gratis på PC

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Det ante meg at Epic Games hadde noe spennende på gang da de ikke ønsket å avsløre hva det neste gratisspillet på Epic Games Store ville bli forrige torsdag, og det viser...Loading next content