Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Wasteland 3

Sjekk ut det nye hovedkontoret til inXile Entertainment

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

inXile Entertainment var en typisk indieutvikler som lagde gode rollespill, men som var langt ifra noen storspill når det gjaldt budsjett, presentasjon og grafikk. Grunnlegger og studiosjef Brian Fargo har tidligere sagt at han planla å pensjonere seg etter at Wasteland 3 ble sluppet, men sånn ble det ikke.

inXile Entertainment ble nemlig kjøpt opp av Microsoft i 2018, og Brian Fargo har siden lagt fra seg planene om tidlig pensjon, og studioet har virkelig vokst seg stort de siste par årene. Nå har de fått et splitter nytt hovedkontor også.

Brian Fargo har delt bilder fra inXile Entertainments nye base via Twitter, med god plass til enda mer vekst. Ser det ut som et bra sted å utvikle episke rollespill på? Sjekk ut bildene nedenfor.

Wasteland 3
Wasteland 3
Wasteland 3
Wasteland 3
Wasteland 3
Wasteland 3

Relaterte tekster

0
Wasteland 3Score

Wasteland 3

ANMELDELSE. Skrevet av Roy Woodhouse

Fallout-skaperne har gjort det igjen. Her får vi et fremragende rollespill hvor valgene du tar virkelig får konsekvenser og kampsystemet engasjerer.

0
Wasteland 3 avsluttes i oktober

Wasteland 3 avsluttes i oktober

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Bare tre måneder har gått siden vi fikk mer historie og innhold til Wasteland 3 i form av The Battle of Steeltown, men Inxile har tydeligvis jobbet på spreng under...

0
Wasteland 3 får mer historie i juni

Wasteland 3 får mer historie i juni

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Inxile Entertainment var raskt ute med å si at Wasteland 3 ville få utvidelser, og nå vet vi mer om hva som venter i den første og når den kommer. Utvidelsen heter The...Loading next content