Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Resident Evil 7: Biohazard

Sjekk ut lanseringstraileren til Resident Evil 7 Gold Edition

De siste to DLCene er også inkludert.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Året begynte himla bra med utgivelsen av det imponerende gode Resident Evil 7 (les anmeldelsen vår her). Og det virker som slutten av året ikke blir så verst det heller! Capcom gir nemlig ut en Gold Edition av spillet, som er tilgjengelig nå til PC, PS4 og Xbox One. Utgaven inneholder hovedspillet, i tillegg til DLCene Banned Footage Vol.1 and Vol. 2. Hele greia kan spilles gjennom via VR-headsettet til PS4. Spillere kan også laste ned Not A Hero - en enspillerdel som man kan spille gjennom som Chris Redfield - helt gratis.

De som har Season Pass kan også spille End of Zoe, en enspillerdel som forklarer hva som skjedde med en av hovedfigurene i hovedhistorien.

Sjekk ut Resident Evil 7 Gold Edition her. Er dette noe du håper ligger under juletreet og venter på deg?

HQ
HQ
Resident Evil 7: Biohazard

Relaterte tekster

Resident Evil 7: BiohazardScore

Resident Evil 7: Biohazard

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Ondskapen er tilbake, og hvis vi fikk bestemme har den kommet for å bli. Her er anmeldelsen vi har både gruet og gledet oss til i lang tid...Loading next content