Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Wolf Among Us

Skaperen av tegneserien bak The Wolf Among Us gjør verket offentlig tilgjengelig, DC prøver å reversere

Det har oppstått en feide mellom tegneserieselskapet og Fables-skaperen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bill Willingham, skaperen av Fables, som senere ble adaptert til The Wolf Among Us, avslørte nylig at han hadde lagt serien ut i det offentlige rom. DC var imidlertid ikke særlig fornøyd med dette, og har hevdet at de fortsatt eier rettighetene.

I en uttalelse til IGN sier selskapet følgende: "Fables-tegneseriene og de grafiske romanene utgitt av DC, og historiene, figurene og elementene i dem, eies av DC og er beskyttet i henhold til opphavsrettslovene i USA og i hele verden i samsvar med gjeldende lovgivning, og er ikke offentlig eiendom."

Willingham tar imidlertid ikke dette med fatning, og i innleggene der han sa at Fables skulle bli offentlig eiendom, angrep han DC og hevdet at de i selskapet "omtolket [sine] kontrakter til å anta at de eide Fables direkte." Willingham gikk til og med så langt som å kalle dem "kjeltringer og svindlere."

En mildt sagt uoversiktlig situasjon, men som foreløpig virker ganske forvirrende. Kanskje ligger det en rettssak eller et lignende søksmål i fremtiden, men det er lite sannsynlig at DC bare lar Fables glippe.

The Wolf Among Us

Relaterte teksterLoading next content