Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Skull and Bones

Skull & Bones utsettes enda en gang

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sammenligningene med Assassin's Creed IV: Black Flag kom med en gang piratspillet Skull & Bones ble avduket. Dessverre for Ubisoft var sammenligningene såpass klare at folk begynte å spørre hva som var poenget når det virket å bare være den samme sjøslagdelen. Dette førte etter hvert til at spillet endret retning og fikk høyere ambisjoner, noe som selvsagt førte til mange utsettelser. I fjor forsvant det helt fra radaren etter å ha blitt utsatt til finansåret som avsluttes den 31. mars 2021. De fleste ante vel at ting ikke var blitt bedre da finansrapporten fra Ubisoft i februar ikke nevnte det heller, og nå har vi fått en bekreftelse på det de fleste vel ante.

Ubisoft kan nemlig bekrefte at Skull & Bones har blitt utsatt enda en gang ved å fortsatt fastslå at de eneste annonserte AAA-spillene som vil lanseres før neste april er Assassin's Creed Valhalla, Watch Dogs: Legion, Rainbow Six: Quarantine og Gods & Monsters. Dermed får vi bare mase på Ubisoft for å høre om dette er et av spillene som ble kansellert etter bråket rundt Ghost Recon: Breakpoint eller om det faktisk vil se dagens lys en gang i fremtiden.

Skull and Bones

Relaterte teksterLoading next content