Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Ghost Recon: Breakpoint

Slik blir The Terminator-eventet i Ghost Recon: Breakpoint

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går kunne Ubisoft annonsere at Ghost Recon: Breakpoints The Terminator-event vil starte på onsdag, og nå vet vi både hvilken Terminator det er snakk om og hva som venter i eventet.

Eventet vil altså starte i morgen og avsluttes den 6. februar. De dagene vil by på nye Warfare- og Interception-oppdrag daglig, men litt skuffende er det at disse kampene vil være mot generiske T-800 uten noe tegn til Arnold.

Når det gjelder historieoppdragene vil det første introdusere oss for Rasa Aldwin som har kommet fra fremtiden for å hjelpe i kamp mot de rødøyede superrobotene, mens når det andre oppdraget blir tilgjengelig den 1. februar venter det et nytt heftig våpen som virkelig har The Terminator-vibber over seg. Dette er ikke det eneste nye som venter heller. Som traileren under viser vil det bli mulig å få fingrene i tøffe skins, kjøretøy, våpen og kosmetiske saker inspirert av det fascinerende universet.

HQ

Relaterte tekster

2
Ghost Recon: BreakpointScore

Ghost Recon: Breakpoint

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik synes Wildlands fortsatt er helt greit, men selv om Breakpoint følger mye av den samme oppskriften har han måtte gå lavere på poengskalaen enn på lenge.Loading next content